11th
Grand Prix de Monaco Historique

11 - 13 May 2018

Timetable

Friday, May 11 2018
07:00
Closing of the track to the public
10:00-10:30
Free practice session - Race A
Pre-war Grand Prix cars and Voiturettes
11:00-11:30
Free practice session - Race D
F1 Grand Prix cars (1961 - 1965)
12:00-12:30
Free practice session - Race B
Pre 1961- F1 and F2 Grand Prix cars
12:45-13:00
Parade 70 years Grand Prix Moto 1948 Celebration
13:05-13:20
Shakedown - F1 Heritage Parade
13:25-13:40
Parade 70 years Porsche Celebration by “Chopard”
14:00-14:30
Free practice session - Race E
F1 Grand Prix cars (1966 - 1972)
15:00-15:30
Free practice session - Race C
Sports Racing cars - front engine (1952 - 1957)
16:00-16:30
Free practice session - Race F
F1 Grand Prix cars (1973 - 1976)
16:50-17:20
Free practice session - Race G
F1 Grand Prix cars (1977 - 1980)
19:30
Opening of track to public
Saturday, May 12 2018
06:30
Closing of the track to the public
08:30-08:55
Time practice session - Race A
Pre-war Grand Prix cars and Voiturettes
09:30-09:55
Time practice session - Race D
F1 Grand Prix cars (1961 - 1965)
10:30-10:55
Time practice session - Race B
Pre 1961- F1 and F2 Grand Prix cars
11:30-11:55
Time practice session - Race E
F1 Grand Prix cars (1966 - 1972)
12:15-12:30
Parade 70 years Porsche Celebration by “Chopard”
12:45-13:00
Parade «Credit Suisse Classic Car Rally»
(3 laps - 40 cars)
13:15-13:30
Parade 70 years Grand Prix Moto 1948 Celebration
13:45-14:00
Parade F1 Heritage + Film
14:30-14:55
Time practice session - Race C
Sports Racing cars - front engine (1952 - 1957)
15:30-15:55
Time practice session - Race F
F1 Grand Prix cars (1973 - 1976)
16:30-16:55
Time practice session - Race G - Class 1
F1 Grand Prix cars (1977 - 1980)
17:30-17:55
Time practice session - Race G - Classes 2 & 3
F1 Grand Prix cars (1977 - 1980)
19:30
Opening of track to public
Sunday, May 13 2018
07:00
Closing of the track to the public
08:15-08:30
Parade 70 years Grand Prix Moto 1948 Celebration
09:00-09:30
Race A (10 laps or 30 minutes)
Pre-war Grand Prix cars and Voiturettes
10:05-10:35
Race D (10 laps or 30 minutes)
F1 Grand Prix cars (1961 - 1965)
11:10-11:40
Race B (10 laps or 30 minutes)
Pre 1961- F1 and F2 Grand Prix cars
12:15-12:50
Race E (12 laps or 35 minutes)
F1 Grand Prix cars (1966 - 1972)
13:05-13:20
Parade 70 years Porsche Celebration by “Chopard”
13:25-13:40
Parade F1 Heritage + Film
14:20-14:50
Race C (10 laps or 30 minutes)
Sports Racing cars - front engine (1952 - 1957)
15:30-16:15
Race F (18 laps or 45 minutes)
F1 Grand Prix cars (1973 - 1976)
16:50-17:35
Race G (18 laps or 45 minutes)
F1 Grand Prix cars (1977 - 1980)
19:30
Opening of track to public