Upcoming Events

Official Ticketing: Book your tickets now       –       Formula 1 Grand Prix de Monaco 2024 : Introduction

Official Ticketing: Book your tickets now       –       Formula 1 Grand Prix de Monaco 2024 : Introduction

Menu

Program*

09:30
Track closed
11:00 -18:20
Free practices (30 minutes by race)
11:00 -11:30
Race A2 – Front-engine Grand Prix cars built before 1961
11:50 -12:20
Race A1 – Prewar Grand Prix Cars and Voiturettes
12:40 -13:10
Race B – Rear-engine, 1500, F1 Grand Prix Cars (1961 – 1965) and F2 (1956 – 1960)
14:30 -15:00
Race D – F1 Grand Prix cars 3L (1966 – 1972)
15:20 -15:50
Race E – F1 Grand Prix cars 3L (1973 – 1976)
16:10 -16:40
Race C – Sports Racing cars – front engine (1952 – 1957)
17:00 -17:30
Race F – F1 Grand Prix cars 3L (1977 – 1980)
17:50 -18:20
Race G – F1 Grand Prix cars 3L (1981 – 1985)
20:00
Track opened
06:15
Track closed
08:15 -16:35
Qualifying practices (25 minutes by race)
08:15 -08:40
Race A2 - Front-engine Grand Prix cars built before 1961
09:05 -09:30
Race A1 – Prewar Grand Prix Cars and Voiturettes
09:55 -10:20
Race B – Rear-engine, 1500, F1 Grand Prix Cars (1961 – 1965) and F2 (1956 – 1960)
10:45 -11:10
Race D – F1 Grand Prix cars 3L (1966 – 1972)
11:35 -12:00
Race E – F1 Grand Prix cars 3L (1973 - 1976)
12:25 -12:40
Parade "UBS Classic Car Rally" (3 laps)
12:50 -13:20
"Senna 30 Year Celebration Parade" (4 laps)
14:30 -14:55
Race C – Sports Racing cars – front engine (1952 – 1957)
15:20 -15:45
Race F – F1 Grand Prix cars 3L (1977 – 1980)
19:00
Track opened
06:00
Track closed
08:00 -17:40
The Races
08:00 -08:30
Race A2 - Front-engine Grand Prix cars built before 1961
10 laps or 30 minutes
09:05 -09:35
Race A1 – Prewar Grand Prix Cars and Voiturettes
10 laps or 30 minutes
10:10 -10:40
Race B – Rear-engine, 1500, F1 Grand Prix Cars (1961 – 1965) and F2 (1956 – 1960)
10 laps or 30 minutes
11:15 -11:50
Race D – F1 Grand Prix cars 3L (1966 – 1972)
12 laps or 35 minutes
12:25 -13:10
Race E – F1 Grand Prix cars 3L (1973 – 1976)
18 laps or 45 minutes
14:30 -15:00
Race C – Sports Racing cars – front engine (1952 – 1957)
10 laps or 30 minutes
15:35 -16:20
Race F – F1 Grand Prix cars 3L (1977 – 1980)
18 laps or 45 minutes
17:00 -17:45
Race G – F1 Grand Prix cars 3L (1981 – 1985)
18 laps or 45 minutes
19:30
Track opened
20:30
Prize giving Gala Dinner, Sporting Monte-Carlo

* Timings are indicative, until official publication

Download documents

07/05/2024
GPH 2024 - Timing
Timing
Restaurant « Le Club »
Official ticketing
Official store
Virtual tour
Subscribe to ACM news
Follow us